Valg af Olie Gas Danmarks Bestyrelse

Den 25. maj 2016 mødtes Olie Gas Danmarks medlemmer til foreningens generalforsamling i Nyborg.

Troels Albrechtsen, Flemming Horn Nielsen, Anders Nymann, Kim Johnsen, Verner Andersen og John Sørensen blev enstemmigt valgt til Olie Gas Danmarks bestyrelse.  Sjur Arneson fra VNG havde valgte at træde tilbage fra bestyrelsen grundet andre forpligtelser i VNG. Ben Ring, Landechef for Shell Danmark, CEO og Vice President Upstream Denmark, blev enstemmigt valgt af Oil Company Council som non-operator repræsentant i Bestyrelsen.

Bestyrelsen vil gerne takke Sjur Arneson for hans værdifulde bidrag og omkring forholdene udenfor Danmark, og byder Ben Ring velkommen.

Bestyrelsen består af:

Troels Albrechtsen, formand for Olie Gas Danmark
Senior Vice President, Mærsk Olie

Troels er leder af Corporate Technology and Projects. Han har en kandidatgrad i Geologi fra Københavns Universitet. Troels har haft en række ledende stillinger hos Mærsk Olie i Storbritannien, Qatar og Danmark.

Verner Andersen, Næstformand for Olie Gas Danmark
Vice President, Semco Maritime

Verner er Vice President i Semco Maritimes Operation Support Division. Han har en baggrund som elektroingeniør. Han startede hos Semco Maritime efter at have haft en række lederstillinger i forskellige offshore-firmaer i Skandinavien.

Flemming Horn Nielsen
Senior Vice President, DONG Olie og Gas

Flemming er ansvarlig for operatørlicenserne. Han startede i industrien for 26 år siden, og har haft forskellige tekniske og ledende stillinger i Holland, Qatar og Storbritannien for Mærsk Olie og DONG.

Anders Nymann
Director, Hess Denmark Aps
Anders er uddannet ingeniør med en kandidatgrad fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU), og har arbejdet i forskellige offshore og onshore roller for Hess i Storbritannien og Danmark.

John Sørensen
Managing Director, Rambøll Olie og Gas
 
John har mere end 27 års erfaring fra den globale olie- og gasindustri. Han har bidraget til at drive Rambøll Olie og Gas’ vækst med op til 1.000 medarbejdere fordelt på ti kontorer i Danmark, Norge, Qatar, Abu Dhabi, Indien og Storbritannien.

Kim Johnsen
Director, Welltec A/S

Kim er ansvarlig for de globale tekniske salg i Welltec A/S. Kim er ingeniør med en PhD fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU), og har en baggrund fra forskellige kommercielle samt strategy management-stillinger i McKinsey & Company, Schneider Electric og Implement Consulting Group.

Ben Ring
Vice President, Upstream, Shell Denmark

Ben har arbejdet for Shell i en række forskellige operationelle og ikke-operationelle roller. Før han sluttede sig til industrien, var han procesadvokat i London og Hong Kong.